ucoffee
+38 067 494 55 33
Пн-Пт: 09:00 - 19:00 / Сб: 10:00 - 16:00
Відділ ремонту:
+38 067 494 55 33

Відділ продажу запчастин
+38 067 242 55 33

Відділ продажу обладнання :
+38 067 650 55 33

Інформаційна підтримка:
+38 044 221 55 33

Київ, вул. Вадима Гетьмана, 27
Пн-Пт: 09:00 - 18:00
Сб: 10:00 - 16:00
Заявка на ремонт Обране Корзина
0

Рейтинг кавоварок для офісу

Чимало століть тому один мудрець з Китаю, хитро примруживши очі, сказав, що досконалість не має меж. На жаль, навіть мудреці Піднебесної були не в силах передбачити вершини досягнень сучасних фахівців своєї справи щодо пошуків ідеальної якості кави. Як приклади може виступити кавоварка в офіс люксового класу.

Побутова кавоварка для офісу дрібних розмірів

Рішення, наведені вище, відмінно підійдуть для офісу з малою кількістю працівників. Що стосується офісу середньої величини або ж компанії, що активно розвивається - доведеться звернути увагу на більш високопродуктивні кавові апарати. Автоматичний кавовий автомат стане найкращим варіантом для тих, у кого потреба у виробництві кави протягом робочого дня становить близько ста порцій. Не обов'язково витрачати шалені гроші на кавомашини-автомати. Звичайно ж, краще було б виключити дешеві вироби китайського виробництва, якщо немає бажання довго чекати кавоварку з сервісу, а коли закінчиться гарантія - знову витрачатися на покупку нової.

Слід звернути свою увагу на невисокі за вартістю європейські моделі, кавоварки для офісу. Важливо пам'ятати, що продукцію брендових виробників навряд чи можна знайти в гіпер- або супермаркетах, що займаються продажем побутової техніки. Якісна і оригінальна кавоварка для офісу, купити яку можна в спеціалізуються магазинах або бутиках, буде різнитися не тільки в ціні, але і наявністю сервісу і висококваліфікованих менеджерах, здатних допомогти у виборі відповідного варіанту.

Напівпрофесійні автоматичні кавоварки для офісу

Установи з чималою кількістю працівників або ж великою чисельністю відвідувачів потребують автоматичних кавоварок з досить високою продуктивністю. Відмінною рисою таких апаратів є надійність, оскільки вони розраховані на серйозні навантаження при експлуатації. Такі апарати здатні приготувати понад 100 порцій відмінної кави, незважаючи на те чи буде це перша порція або остання.

Кавові машини в офіс оснащуються бункерами для зерен кави, вже використаної кави і води, автоматичним пристроєм для капучино і системою так званого «швидкого» пара. Завдяки електроніці, проводиться контроль витрати компонентів, техстану ковоавтомату, а також виробляє облік вже зробленої кави. Найчастіше пристрій кавомашини передбачає наявність монетоприймача, крім того є і захист від проникнення сторонніх предметів. Кавомашина для офісу, ціна якої немаленька, має високий рівень надійності і широкий практичний функціонал, що дозволяє встановити апарат в барі, кафе, їдальнях підприємства або організації тощо.

Суперавтоматичні кавомашини професійного типу для офісу

Тож не дивно, що найкращим варіантом для офісу стане суперавтоматична кавоварка. Вона проста не тільки у використанні, але і в обслуговуванні. Своєчасне проведення сервісних робіт надасть можливість зберегти бездоганну якість кави, і звичайно, ж посприяє тривалого функціонування апарату. Що стосується вартості, слід зазначити: ціна на кавоварку залежить безпосередньо від функціоналу та кількості опцій, які підвищать різноманітність і якість напоїв.

Зовсім не буде подивом і те, що навіть кавомашини мають так звані топмоделі. Висококласна фірмова кавоварка володіє дозуванням води і кави на одну порцію, автоматичним приготуванням капучино або лате, сервісним чищенням, яке проводиться автоматично і періодично, роздільними контурами для нагрівання води і пара, багатим спектром здійснення програмування, вражаючими зовнішніми обрисами, беззастережної ергономії, а також еталонною якістю еспрессо. Така модель кавоавтомата цілком має право зайняти значне місце в кабінеті директора або в приміщенні для нарад.

Кавомашини для величезного офісу

При відмінному ході справ, динамічному розвитку бізнесу та істотному зростанні кількості співробітників в штаті - краще акцентувати свою увагу на вендингові кавомашини для офісу. Солідному офісі, кількість персоналу якого становить близько 50-ти чоловік, слід зупинитися саме на таких. Вендингові кавоавтомати є високорентабельними, надійними і простими в управлінні. Зазвичай, в них передбачена можливість розрахунку купюрами і монетами, чіп-картами або жетонами. З першої хвилини після установки, кавоварка починає бездоганно відпрацьовувати гроші, вкладені в її покупку. Все, що необхідно робити - це вчасно і регулярно обслуговувати і забирати виручку.

Як вибрати кавоварку для офісу? Найкращі кавові машини мають: невеликі розміри, що не впливають на запас споживаних компонентів; можливість врізки в магістральний водопровід; здатність готувати напої не тільки з зерновим кави, а й сиплються компонентами (наприклад, сухим молоком, какао-порошком, бульйону, чаями, декафінізірованним кави). Смак напоїв здатний видозмінюватися завдяки наявності можливості регулювати і керувати процесом приготування висококласного напою, який не залишить байдужими не тільки клієнтів, але і співробітників.

1002

Ще статті