ucoffee
+38 067 494 55 33
Пн-Пт: 09:00 - 19:00 / Сб: 10:00 - 16:00
Відділ ремонту:
+38 067 494 55 33

Відділ продажу запчастин
+38 067 242 55 33

Відділ продажу обладнання :
+38 067 650 55 33

Інформаційна підтримка:
+38 044 221 55 33

Київ, вул. Вадима Гетьмана, 27
Пн-Пт: 09:00 - 18:00
Сб: 10:00 - 16:00
Заявка на ремонт Обране Корзина
0

Рейтинг кавоварок для дому

Домашні кавоварки

З плином часу стало можливим насолоджуватися смачною кавою не тільки в найкращих кав'ярнях і кава-барах, а й у себе вдома. Цінителі кави відразу ж будуть шукати найбільш підходящу для себе, модель кавоварки. Наша компанія вирішила трохи спростити Вам завдання, і допомогти визначиться з вибором. У цьому списку тільки кращі бренди й оптимальні за функціоналом моделі.

Список найбільш популярних кавових? розділений на три категорії, які залежать від ціни - вам буде простіше вибрати згідно виділеної Вами суми. Тут враховані не тільки популярність і якість, а й імідж бренду, і сервіс. Важливість такої характеристики визначена, слідуючи цінової категорії.

  1. «Ціна-якість» - відмінні, якісні та недорогі вживані кавомашини для дому.
  2. Асортимент «недорога кавоварка для дому» є більш широким, порівняно з домашніми, так як в даному випадку стають маловажливими: стриманість дизайну, простота в догляді, швидкість роботи і ресурс апарату.
  3. Без обговорення: якість - висока, імідж - знаменита марка, вартість - не важливо.

Зробимо акцент на категорії «Кавоварки домашні - без обговорення».

Почесне перше місце слід віддати швейцарської марки Jura. Ця компанія займається виробництвом новітніх побутових апаратів високої якості. Продукція даного бренду стала всесвітньо відомою завдяки автоматичним кавоваркам для домашнього користування, будинків і професійної експлуатації. Мета компанії поліпшити технології та впровадити нововведення, що дозволяють цінителям кави насолодитися новою продукцією в найкоротші терміни. На сьогодні існує можливість кавомашини для будинку купити в Києві, і в інших містах України.

Італійська фірма, яка об'єднала в групу компанії, De'Longhi є однією з найбільш ранніх виробників техніки для побутового користування. Кавові домашні цієї фірми можна зустріти в кожній вищевказаної категорії, оскільки розробки зорієнтовані на різні верстви ринку, з урахуванням споживацького способу життя, традицій і культури.

Ще одна міжнародна компанія в категорії «зернова кавоварка для дому» - Philips. Сфера її діяльності дуже широка. Головне завдання, що стоїть перед розробниками, полягає в постійному впровадженні нововведень. Кавові для будинку Saeco об'єднали в єдине ціле унікальність і автоматичність. Вони зможуть приготувати для вас чудовий і ароматний кави з цільних зерен всього після натискання однієї кнопки.

Компанія AEG надає можливість придбати домашні кавоварки, Київ це, чи Львів, до того ж це стане відмінним рішенням і через красу, і через компактність. Чудову каву, яка готується лічені хвилини, надає можливість власникові кавомашини насолодитися унікальним ароматом і смаковими якостями. Завдяки функції Мульти Кап, ви зварите в той самий час від чотирьох до шести чашок кави. Але це ще не все! У таких кавоварках передбачені: і Кава Тейст - режим регулювання міцності кави; кавомолка, що дозволяє змолоти кавові зерна; об'ємні резервуари, завдяки яким дозаправку води можна проводити рідше звичайного; капучинатор, при приготуванні американо або еспрессо, зможе збити піну згідно з вашими побажаннями.

Еспресо машини дозволяють приготувати каву без людського втручання. Вам необхідно лише натиснути кнопки, а кавоварка для будинку Київ це, чи Дніпро, самостійно змеле потрібну кількість зерен, зробить еспресо, а зернові відходи перемістить в спеціальний відсік. Якщо до вас в будинок зайшов гурман, який чи (віддає) перевагу м'якому, теплому і міцної кави - апарат зможе догодити навіть самим вимогливим, оскільки всі ці режими входять в функціонал дорогих кавоварок.

Вам потрібна кавоварка для будинку, купити яку ви самі не впевнені? Зверніться до фахівців, які зможуть дати вам слушну пораду. Якщо ви купите домашні кавоварки, Київ це чи інше місто - ви не пошкодуєте! Кавоварка в будинку - це щоденне пробудження від сну в оточенні ароматного і справжньої кави.

1819

Ще статті